به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛دانشمندان در اين دو کشور با بررسي يک هزار و ششصد مرد دريافتند مرداني که ميزان جيوه در بدن آنها بالا است در خطر ابتلا به حملات قلبي قرار دارند در حالي که آن دسته از مردان که ميزان امگا سه در بدنشان بالا است از اين خطر در امانند.
در واقع محققان بر اين باورند که مصرف ماهي ، اثرات متضادي بر سلامت انسان دارد و در اين باره بايد تحقيقات بيشتري انجام گيرد.
ماهي يكي از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازي و همچنين در حفظ مقاومت بدن در برابر ميكروبها نقش مهميبه عهده دارد.
آهن موجود در ماهي به گونهاي است كه جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبي در بدن به مصرف ميرسد.
علاوه بر آن آهن موجود در ماهي، جذب آهن منابع گياهي را هم افزايش ميدهد بنابراين نقش مهميدر پيشگيري از كم خوني ناشي از فقر آهن به عهده دارد.
ماهي حاوي مقدار قابل توجهي ويتامينهاي گروه بي در تنظيم فعاليت سلول هاي عصبي و در نتيجه در سلامت سيستم عصبي و نيز در سلامت پوست تاثير دارند و بعضي از انواع ويتامينهاي گروه بي در خون سازي نيز مؤثرند.
ماده مغذي ديگري كه در ماهي به مقدار كافي وجود دارد ، روي ميباشد. روي يك ماده مغذي است كه در رشد كودكان و نوجوانان و نيز در بلوغ جنسي نوجوانان تاثير مهميدارد.
ماهي از منابع غني فلوئور در سلامت و استحكام دندانها و در پيشگيري و پوسيدگي دندان تاثير مهميدارد و اين ماده در پيشگيري از استئوپروز يا پوكي استخوان نيز مؤثر است.
ماهي دريا از بهترين منابع يد به حساب ميآيد و يد نيز يكي از مواد مغذي است كه تاثير مهميدر سلامت انسان دارد.
يد در رشد اثرات قابل توجهي دارد و كمبود آن موجب اختلال در رشد و كوتاهي قد ميشود.
بنا بر اين مصرف ماهي به مقدار كافي در دوران رشد ضروري است. /ع