پژوهشگران كشورمان براي نخستين بار موفق به توليد مواد اوليه غذاهاي فرا سودمند شدند.

سيد علي علوي پژوهشگر در گفتگو با خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران گفت: غذاهاي فرا سودمند موضوع روز مورد توجه در جهان و يكي از رو به رشد ترين گروههاي مواد غذايي به شمار مي‌‌آيند كه دريافت برخي مواد غذايي ارتباط مستقيم با كاهش برخي از بيماريها دارد.
وي افزود: استفاده از اين نوع اقلام غذايي و استخراج عصاره ماده موثر آن ها و افزودن آن به ساير مواد غذايي در صنعت غذا رويكرد جديدي است و در مجموع اين نوع مواد غذايي تحت عنوان غذاهاي فرا سودمند نامگذاري شده اند.
علوي تصريح كرد: غذاهاي فرا سودمند افزون بر ارزش تغذيه اي پايه، دست كم داراي يك خاصيت مشخصي و به اثبات رسيده، ارتقا سلامت و پيشگيري كننده و كاهش دهنده بيماري هستند و شامل مجموعه متنوعي مانند غذاهاي فرمول بندي شده كودكان، مكمل هاي غذايي، غذاهاي غني شده، با ويتامين ها و مواد معدني، پروبيوتيك ها و غذاهاي حاوي مواد موثر نفليد فيبر، آنتي اكسيدانها، پروتئين ها و اسيدهاي چرب ضروري است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار