به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ زهرا افسري با اشاره به اين كه فرزند پروري تاثير مستقيمي بر رشد بهينه جسماني كودكان دارد، اظهار داشت: آموزش مهارت هاي فرزند پروري منجر به كاهش اضطراب و افزايش اعتماد به نفس در والدين مي شود و اگر والدين مهارت هاي مديريت مناسب رفتارهاي كودكان را بياموزند، رابطه بهتري با فرزندانشان برقرار كرده و در نهايت خودشان نيز احساس رضايت بيشتري مي كنند.
وي افزود: آموزش مهارت هاي فرزند پروري ارتباط متقابل والدين با يكديگر و با فرزندانشان را بهبود بخشيده و در نتيجه اختلافات والدين در رابطه با شيوه تربيت كودك را كاهش مي دهد.
كارشناس اداره روان، خودداري از هرگونه تماس فيزيكي، تماس چشمي و هر گونه ارتباط كلامي را از جمله اصول مهم فرزند پروري عنوان كرد و گفت: با به كارگيري روش هاي صحيح دستور دادن، ميزان پاسخگويي كودكان به توصيه هاي والدين و به عبارتي حرف شنوي آنها افزايش مي يابد.
افسري تأكيد كرد: رابطه مناسب والدين و فرزندان، زمينه ساز تسهيل در شناسايي رفتارهاي پرخطر، مشكلات جسمي، رواني و اجتماعي مانند سوء مصرف مواد، خودكشي، ايدز، هپاتيت و ساير آسيب هاي تهديد كننده در نوجوانان مي شود و امكان مداخله مؤثر را فراهم مي كند./ح