به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، به علت آنتیاکسیدانهای فراوانی که در گیلاس موجود است این میوه خاصیت ضدسرطانی دارد.
گیلاس به دلیل فلاونوئید موجود در آن از تشکیل تومورهای سرطانی در کولون پیشگیری میکند. کولون قسمتی از رودهٔ بزرگ است و متأسفانه سرطان آن از نظر تعداد بیماران مبتلا، سومین و از نظر تعداد مرگ و میر، دومین رتبه را دارد.این کارشناس تغذیه خاطرنشان ساخت: گیلاس، به ترشح اسید معده کمک میکند و تمیز کننده موثرکبد و کلیه است و علاوه بر این به دفع سموم از بدن کمک میکند.
این میوه انسولین خون را تا ۵۰ درصد افزایش میدهد در نتیجه باعث کاهش قند خون میشود.
این میوه به علت داشتن شاخص پایین گلایسمی به طور موثر میزان قند خون را کنترل میکند و در نتیجه میوه مناسبی برای بیماران دیابتی به حساب میآید.
فیبر خوراکی بالایی دارد و همچنین منبع خوبی از ویتامین ث و پیش ساز ویتامین آ است. پتاسیم گیلاس باعث تثبیت میزان خون، بهبود عملکرد مغز و کاهش اضطراب و استرس میشود. سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک میکند./س