متخصص ارتوپد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف کلم بروکلی، به دلیل ویتامین c، k، پتاسیم و کلسیم موجود در آن، تاثیر مثبتی در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد.

 حميدرضا محمدی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  یاسوج، افزود: علاوه بر این، ماست تهیه شده از شیر گاو نیز سرشار از کلسیم و پروتئین بوده که روند تشکیل استخوان را تا حدود زیادی سرعت بخشیده و مانع از ابتلا به پوکی استخوان می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر رژيم غذائی، زندگی پرتحرک و ورزش، مولفه ای اساسی در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان بوده و لازم است، افرادی که در معرض خطر این بیماری هستند، به رعایت این نکته در زندگی توجه کافی داشته باشند.
محمدی اضافه کرد: روزانه يک ساعت پياده روی، با سرعتی که موجب تعرق شود، علاوه بر تاثير مثبت در جلوگيری از پوکی استخوان، باعث تقويت قدرت عضلانی و نشاط جسمانی نيز خواهد شد./س
برچسب ها: یاسوج ، عضله ، پوکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.