به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، حتماً شما هم تا به حال شنیدهاید که معمولاً به افرادی که دچار سرماخوردگی شدهاند، توصیه میشود خربزه نخورند؛ چون عامل آزادکننده هیستامین، در خربزه وجود دارد که احتمال تشدید سرماخوردگی و آلرژی را در افراد مستعد بالا میبرد. اما چنین عاملی در هندوانه و طالبی وجود ندارد و مصرف این میوهها نمیتواند باعث تشدید سرماخوردگی شود.
رنگدانهها، از عوامل ایجاد رنگ در انواع میوهها، سبزیها و صیفیجات هستند.
هر چقدر که رنگ طالبی و خربزه زردتر باشد و رنگ هندوانه هم قرمزتر، یعنی رنگدانههای بیشتری در آنها وجود دارد و ارزش غذایی آنها هم بالاتر است
البته ناگفته نماند که خربزه، نمیتواند به خودی خود باعث ابتلا به سرماخوردگی شود و فقط اگر زمینه بروز بیماری در فردی وجود داشته باشد، خوردن آن میتواند باعث جلو انداختن یا تشدید علایم بیماری شود. یکی دیگر از باورهای شایع در مورد خربزه این است که نباید آن را با عسل خورد. گاهی تداخلات غذایی میتوانند مشکلاتی را برای افراد به وجود بیاورند اما واقعیت این است که هنوز هیچ تحقیق علمی و معتبری که بتواند ضرر خوردن خربزه با عسل را توجیه کند، انجام نشده است./س