به گزارش
سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران ، کارشناس و دوست دار محيط زيست در برزيل در تلاش است تا راه تبديل پسماندهاي غذايي مناسب را به غذاهاي مفيد و قابل استفاده آموزش دهد.
در کارگاه هاي آموزشي که با حضور مردم محلي و علاقه مندان برگزار مي شود به مردم آموزش داده مي شود تا بدون اينکه هيچ دور ريزي از غذا داشته باشند، وعده هاي غذايي مفيد و خوشمزه درست کنند. در اين نوع آشپزي منحصر به فرد، پوست ميوه ها، ريشه هاي سبزي ها و حتي هسته ميوه ها نيز مورد استفاده قرار مي گيرند. استقبال مردم از اين کلاس ها نيز بسيار دلگرم کننده توصيف شده است و برگزار کنندگان اين کلاس ها اميدوارند بتوانند اين ابتکار خود را جهاني کنند.
به گفته کارشناسان، اين کار افزون بر صرفه اقتصادي چشمگير براي خانواده هاي فقير مي تواند در آلوده شدن کمتر محيط زيست و توليد زباله نيز بسيار مفيد باشد.