مصرف چربي‌هاي حيواني‌ موجب گرفتگي رگ‌ها مي‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک تحقيقات نشان داده‌اند مصرف چربي‌هاي حيواني مانند گوشت‌هاي قرمز و كره حيواني به سرعت با تاثير منفي بر رگ‌ها، بدن را مستعد بيماري‌هاي قلبي مي‌كند.
به گفته متخصصان مصرف غذاهاي چرب موجب كاهش كلسترول شده و مي‌تواند موجب گرفتگي يا ايجاد پلاك در رگ‌هاي خوني شود.

لازم به ذكر است، تنها 3 ساعت پس از مصرف غذاهاي پرچرب از نوع اشباع شده خاصيت عبور دادن خون در لايه داخلي رگ‌هاي خوني كاهش مي‌يابد و پس از 6 ساعت خاصيت حمايت بدن در مقابل تورم و گرفتگي در رگ‌ها به‌واسطه كاهش كلسترول كاهش مي‌يابد.
به همين دليل به بيماراني كه مبتلا به مشكلات قلبي هستند، توصيه اكيد مي‌شود كه در غذاهاي خود از چربي‌هاي اشباع شده استفاده نكنند، زيرا با تشكيل پلاك و گرفتگي در ديواره رگ‌ها احتمال بروز انواع سكته‌هاي قلبي و مغزي افزايش مي‌يابد.
غذاهايي كه با استفاده از چربي‌هاي اشباع شده تهيه مي‌شود، در حدود 2/2 برابر چربي‌هاي غيراشباع شده كالري داشته و موجب بروز انواع بيماري‌هاي قلبي و در ضمن عوارضي مانند چاقي مي‌شود.
مصرف انواع گوشت سفيد و ماهي به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب امگا3 كه مفيد مي‌باشد به همراه سبزي و ميوه‌هايي از جمله كاهو و هويج اهميت قابل ملاحظه‌اي در سلامت بدن و رگ‌ها دارند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.