ناهيد زارع هنرمند سفالگر، در گفتگو با خبرنگار
حوزه تجسمي باشگاه خبرنگاران گفت: هنر سنتي سفال و سراميك يكي از قديمي ترين هنرهاي ايران هستند كه قدمت بيش از هزار ساله دارند.
وي در ادامه گفت: تاكنون آثار نفيسي از سوي هنرمندان و در حقيقت هنرمندان سنتي در گذشته خلق شده كه امروزه در زمره ميراث فرهنگي كشورمان است.
وي در ادامه اظهار داشت: خوشبختانه نگاه مردم ديروز و امروز با هنر سنتي سفال آشنا بوده است.
زارع گفت: در سال هاي اخير رويدادهايي چون دوسالانه سفال و سراميك توانسته است در يادآوري و به عبارتي از ياد نرفتن اين هنر سنتي نقش تعيين كننده اي را داشته باشد.
اين هنرمند سفالگر در ادامه به فعاليت هنرمندان سفالگر در استان هاي كشور گفت: در حال حاضر در بسياري از استان هاي كشورمان هنرمندان سفالگري فعال فراوان هستند كه تنها براي بقاي اين هنر سنتي تلاش ميكنند.
*نقاشي بر روي سفال تلفيق هنر سنتي و مدرنوي در ادامه به نقاشي بر روي سفال اشاره كرد و گفت: ورود هنرهاي مدرن در هنرهاي سنتي را در طول يك دهه اخير بسيار شاهد هستيم در حقيقت استفاده از طرح هاي مدرن كه اكنون در هنرهايي چون نقاشي رايج است فصلي جديد را در هنرهاي سنتي به ويژه سفال و سراميك ايجاد كرده است.
زارع تصريح كرد: در حال حاضر در اكثر آثار سفالين ميتوانيم طرح هايي را كه عمدتاً لاجوردي، سفيد و تركيبي از رنگ هاي آرامش بخش و رايج است را مشاهده كنيم.
اين هنرمند سفالگر در ادامه به اهميت استفاده از طرح هاي مدرن و نيز هنر نقاش در هنر سفال اشاره كرد و گفت: قطعاً استفاده از هنرهاي معاصر در هنرهاي سنتي چون سفال و سراميك كه شايد تركيبي از دو هنر باشد نقش تعيين كننده اي در يادآوري دوباره هنرهاي سنتي ميتواند داشته باشد./ي2