یکی از نگرانی های عمده بیماران دیابتی مصرف قند و فرآورده های قندی است که باعث تشدید بیماری آنها می شود، شیرین کننده دیابتی این مشکل را تا حدودی حل کرده است.

عبد المحمدایزد پناه طراح و مخترع شیرین کننده رژیمی و دیابتی در خصوص طرح و اختراع خود به خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران گفت: این اختراع در سال 90 به ثبت رسیده و مزایای دارد که منحصر به فرد بودن آن را در جهان اثبات می کنند.
 
 وی افزود: این شیرین کننده تنها شیرین  کننده ای است که قدرت تحمل هر نوع درجه حرارتی را دارد و تحت درجه حرارت بالا هیچ گونه تغییری در طعم، رنگ و کیفیت آن ایجاد نمی شود و به راحتی می توان آن را در محصولاتی مثل آبمیوه ها یا تولید نوشابه رژیمی استفاده کرد.
 
ایزد پناه در ادامه تصریح کرد: این محصول هیچ گونه هشدار یا عوارضی برای مصرف کننده ندارد و طعم آن 10 برابر شیرین تر از شیرین کننده های معمولی است.
 
این مخترع در خاتمه خاطر نشان کرد: این محصول در سه نوع بسته بندی به صورت ساشه، پودر و حبه قند به بازار می آید و پایه اصلی ترکیبات آن پودر ذرت است و امیدواریم به زودی به مرحله تجاری شدن برسد و وارد بازار شود./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار