به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در حال حاضر دانشمندان اثبات کرده اند که مغز آجیل ها مانند گردو، فندق و بادام و ... برای سلامت قلب مفید هستند، اما یافته های اخیر نشان می دهد که پسته می تواند خطر ابتلا به برخی از
سرطان ها را کاهش می دهد.
فیل لمبرت Phil Lempert ، کارشناس مواد غذایی دانشگاه تگزاس گفت: گاما توکو فرول، نوعی خاص از
ویتامین E موجود در پسته باعث می شود که پسته برای جلوگیری از سرطان مفید باشد.
این پژوهش نشان داد که پس از گذشت یک ماه افرادی که پسته مصرف می کنند سطح بالاتری از گاما توکوفرول را در خون در مقایسه با افرادی که پسته مصرف نمی کردند داشته اند.
علاوه بر این پسته برای سیستم عصبی و محافظت از پوست فوق العاده مفید است./ح