بنابراین چربی بیش از2برابرقند کالری دارد.
درنتیجه دریک رژیم غذایی متعادل ،مقدارتوصیه شده چربی درمقایسه با کربوهیدراتها (قندها) کمتراست .
به این ترتیب چربی توصیه شده دررژیم های غذایی 30 تا35 درصد کل کالری مصرفی وکربوهیدرات آن 50تا 55 درصد وپروتئین 9تا 12 درصد است .
مشکلی که درحال حاضر وجود دارد قند وچربی پنهانی است که درمواد غذایی صنعتی وآماده به مصرف وجود دارد .
بنابراین اگرشما خودتان آشپزی کنید ازمیزان دقیق این محصولات درغذایتان مطلع هستید پس برای جلوگیری ازچاقی وافزایش وزن باید سعی کنید غذاهای آماده به مصرف نخورید .
این راهم بدانید که چربی ها عمدتاً دودسته هستند .اسیدهای چرب اشباع شده و اسیدهای چرب غیراشباع شده ( شامل امگا 3و امگا 6)
بنابراین اساسا چربی های حیوانی (گوشت قرمز ویخ زده)پنیریخ زده ومحصولات لبنی پرچرب را محدودکنید .
باید بدانید سس حتی درمقادیر بسیارکوچک واقعاً تمرکزچربی دربدنتان کمک می کند.
برای جلوگیر ی از افزایش وزن اکیداً ازنوشیدنی های شیرین ، سودا ، مربا، شربت استفاده نکنید.
به طور کلی این سه قانون رابرای کاهش قند وچربی مصرفی رعایت کنید
1-خوردن غذاهای آماده به مصرف را محدود کنید .
2-ازمحصولات حیوانی کمتراستفاده کنید وسعی کنید محصولات گیاهی را جایگزین آن کنید .
3- محصولات با GI پایینتری بخرید وشکرتصفیه شده را هم محدود کنید.