رعایت اصول تغذیه پس از ماه مبارک رمضان به منظور پیشگیری از مشکلات گوارشی را ضروری است.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بدن در طول روزه داری سوخت وساز خود را بسته به شرایط کاهش داده پس نباید بعد از ماه رمضان غذای فراوانی مصرف کرد که باعث افزایش وزن ناگهانی می شود.
 
دکتر زهرا اباصلتی افزود: تغذیه بعد از ماه رمضان نباید بطور ناگهانی و با حجم بالا و غداهای چرب و پر ادویه باشد که به دستگاه گوارش صدمه می زند بهتر است صبحانه در حد مناسب و ناهار غذاهای چرب و سنگین نباشد و شام غذاهای سبک و حاضری مانند ماست و خیار و نان و پنیر و هندوانه باشد.
 
وی خاطر نشان کرد: برخی از افراد در ماه رمضان موفق به کاهش وزن شده اند که بیشتر به علت از دست دادن آب بدن می باشد و اگر این وضعیت ادامه یابد باعث کاهش قوای جسمی و فکری آن ها می شود،لذا باید پس از ماه رمضان به تامین آب بدن و جبران آب ازدست رفته تاکید گردد و روزانه 8 تا 10 لیوان آب بنوشند.
 

دکتر زهرا اباصلتی خاطر نشان کرد: دریافت زیاد شیرینی و غذاهای چرب در ماه رمضان منجر به کاهش دریافت سبزی و میوه و لبنیات و درنتیجه کاهش دریافت ویتامین ها و املاح معدنی شده است بهتر است برنامه ریزی در جهت دریافت مناسب سبزی و میوه و لبنیات انجام شود. /عط

برچسب ها: صبحانه ، آب ، غذا ، وزن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار