به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دكتر سعيد حسيني ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: روي موجود در پسته، در رشد سلولها و بافتهاي بدن بسيار مؤثر است و وجود كلسيم و آهن در پسته به استحكام بخشيدن به استخوان و دندانها همچنين درمان بيماريهايي مثل كمخونيهاي ناشي از فقرآهن كمك ميكند.
وي تصريح كرد: پسته داراي مقدار زيادي پروتئين است آن قدر كه ميتوان آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان يكي از منابع غني پروتئين به شمار آورد همچنين خوردن پسته براي بالا بردن حافظه و تقويت ذهن هم مفيد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: پسته همچنين منبع غني فيبر و ويتامين 6 B نيز هست و ميزان پتاسيم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسيم موجود در يك عدد پرتقال برابر است./ح