کتاب «جنگ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد» به قلم احمد سوداگر و به همت انتشارات ولاء منتظر به چاپ رسید.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، کتاب «جنگ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد» به قلم احمد سوداگر و با اهتمام حجت‌الاسلام محمدمهدی بهداروند، در قالب چهار فصل تهیه و تنظیم شده است.
احمد سوداگر یکی از سرداران پرافتخار هشت سال جنگ تحمیلی است که بعد از دوران دفاع مقدس در مسئولیت‌های جانشینی فرماندهی لشکر 7 ولیعصر(عج) و نیز فرماندهی لشکرهای 8 نجف اشرف، 25 کربلا و 27 محمد رسول‌الله (ص) و معاونت اطلاعات نیروی زمینی سپاه اشتغال داشت.
جنگ و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد نیز دیگر یادگار این سردار پرافتخار سال‌های جنگ بوده که به تازگی از سوی مؤسسه فرهنگی ولاء منتظر منتشر شده است.
این کتاب در چهار فصل به نگارش درآمده که فصل‌های آن با عناوین جنگ و صلح در حقوق بین‌الملل، سازمان ملل متحد و نقش آن در جنگ و صلح، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و تحولات آن و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در جنگ عراق علیه ایران، به بررسی مسائل مرتبط با هشت سال جنگ تحمیلی و پذیرش قطعنامه می‌پردازد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.