به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، دكتر جعفر عطارباشی افزود: طرح تشدید نظارت بر مراكز عرضه و تولید فراوردههای خام دامی، با توجه به اهمیت امنیت مواد غذایی مردم و لزوم تضمین بهداشت فراوردههای پروتئینی در سفره روزهداران، در حال اجراست.
وي اظهار كرد: در اين راستا 120اكیپ ثابت و سیار دامپزشكی در طول ماه رمضان بر فعالیت مراكز تولید و عرضه فراوردههای خام دامی، رستورانها و آشپزخانهها در استان نظارت ميكنند.
عطارباشي از تولید افزون بر یك میلیون و 400 كیلوگرم گوشت قرمز در كشتارگاه های خراسان رضوی از ابتدای ماه رمضان تاكنون خبر داد و افزود: تمام مراحل كشتار دام و استحصال گوشت با نظارت دامپزشكی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان كرد: در این مدت در 15كشتارگاه صنعتی طیور استان خراسان رضوی نیز بیش از 2میلیون و 350هزار قطعه مرغ با نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشكی كشتار شده است./س