یک کارشناس تغذیه گفت: روغن های مایع گیاهی برای سرخ کردن موادغذایی با حرارت بالا مناسب نیستند.


 
رضا مورکیان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان افزود: برای سرخ کردن موادغذایی با روغن مایع باید تنها به تفت دادن موادغذایی اکتفا کرد.
وی همچنین روغن های جامد را دارای چربی های اشباع شده و حاوی اسیدچرب ترانس دانست و هشدار داد: استفاده از این روغن ها نیز برای قلب و عروق افراد مضر است.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: مصرف روغن های جامد باعث می شود افراد حتی در سنین پایین نیز دچار بیماری های قلبی، عروقی وسکته های مغزی یا قلبی شوند.
وی توصیه کرد: استفاده از روغن های مایع و جامد باید به مقدار کم و به شکل مناسب باشد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.