در مطالعه جدید متخصصان دریافتند یک ماده کلیدی در کلم بروکلی وجود دارد با عنوان سولفورافان که به سرکوب کردن فرایند تکثیر و رشد سرطان سینه به ویژه از طریق انجام مکانیزمی موسوم به «متیلیشن دی ان آ»، کمک میکند.
مکانیزم مزبور در واقع ژنهای موثر در بروز سرطان را خاموش میکند و در کنترل دریافتهای مولکول وراثتی دی ان آ بعنوان بخشی از ارتباطات ژنتیکیاش با سلولها نقش دارد.
به طور کلی مصرف سبزیجات بیشتر خطر ابتلا به بیماریها را کاهش میدهد چون از رشد غیرعادی سلولهای بدن جلوگیری میکند و این امر در مورد سرطان نیز صدق میکند./س