اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزیجات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:
۱- در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.
۲- از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزیجات برود.
۳- آب حاصل از سبزیجات را میل کنید (به غیر از سیبزمینی).
۴- بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش آورید. سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیمهای موجود در سبزی حفظ میشوند و ویتامینها هم در اثر حرارت کمتر آسیب میبینند.
۵- برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوششیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین C، گروه B و برخی مواد معدنی میشود.
۶- سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامینها با شستشو از بین میروند./س