به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران، زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می آید در واقع از هر 100 تا 200 هزار گیاه زعفران، حدود 5 کیلوگرم گل زعفران بدست میآید که وزن 5 کیلوگرم زعفران تازه بعد از خشک شدن به یک کیلوگرم میرسد.
در خاورمیانه،اسپانیا، هند و ایتالیا از زعفران به خاطر رنگ و طعمی که دارد استفادههای فراوانی میشود.
متخصصین طب گیاهی نیز از دیرباز با خواص زعفران آشنا بوده و آن را برای درمان انواع بیماریها مانند خستگیهای مفرط، درد لثه، بیماریهای قلبی،
افسردگی،
آسم، بیخوابی، سیاه
سرفه، درد شکم و سنگهای کلیه توصیه میکردند.
مصرف زعفران برای افرادی که دارای اختلالات عصبی هستند و یا حافظه خود را از دست دادهاند توصیه میشود.
البته خانمهای باردار فقط با نظر پزشک میتوانند زعفران مصرف کنند و اگر قرار است کودکان نیز از این گیاه مصرف کنند در مورد مقدار مجاز آن با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید چرا که آنان بسیار حساس هستند. /عط