دکتر کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران جوان گفت: چای سبز یکی از نوشیدنی های بسیار مفید می باشد که حاوی پولی فنون های فراوان است.
پولی فنون ها ترکیباتی هستند که در داخل بدن می توانند با عوامل بیماری زا مقابله کند.
ازجمله مزیت های چای سبز در این است که مصرف آن باعث تنظیم چربی خون می شود و در پیشگیری از ابتلا به آن نیز موثر است همچنین به سلامتی قلب و عروق کمک می کند و در پیشگیری از سرطان ها نیز می تواند نقش به سزایی داشته باشد.
وی افزود: یکی دیگر از مزیت های چای سبز نسبت به چای سیاه در این است که در چای سبز مقدار پولی فنون های آن کمتر تخریب شده در حالی چای سبز چون یک مقدار تخیر ایجاد می کند یک بخش از این پولی فنون ها از بین می رود در واقع چای سیاه هم این خواص را تا حدود زیادی دارا می باشد.
وی عنوان کرد: ترکیبات مفید در چای می باشد که از خانواده پال کوئیدها یا همان شبه قلیاها مانند: کافئین، تئوفرومین و تئوفیلین هستند که این ها می تواند کمک کننده که ما از این مزیای مفید چای سبز استفاده نمائیم.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: چای سبز باید به مدت 5 دقیقه خوب دم بکشد تا این خواص در آن نمایان شود.
وی متذکر شدکه چای سبز دارای خاصیت ضد سرطانی بوده و هم خاصیت پایین آوردن کلسترول خون و تقویت سیستم دفاعی بدن را نیز عهده دار می باشد.
گفتنی است: در کل چای ها تحت عنوان کاملیا سیمین سیف می باشد که سیمن سیف اسم عمومی چای ها می باشد./ع