سودابه سلطانزاده کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روزه داری باعث سلامتی و دستگاه گوارش و آزاد شدن ذخایر چربی می شود اما تغذیه ی نادرست در این ایام باعث ایجاد عوارض مانند افزایش وزن و بیماری های گوارشی می شود.
وی گفت: وعده ی اصلی غذایی همان سحری است که جدی نگرفتن آن باعث ایجاد مشکلات جسمی غیر قابل جبران می گردد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: استفاده از غذاهای چرب در سحر باعث ایجاد تشنگی شدید می شود بنابراین در وعده ی سحر سعی کنید از غذاهای کم چرب استفاده کنید.
وی در پایان تصریح کرد: مصرف زیاد مواد قندی در سحر باعث افزایش ترشح هورمون
انسولین و به دنبال آن کاهش قند خون،
سرگیجه و بی حالی می شود./عط