
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره به اینکه 80 درصد محصول در منطقه جلگه و دشت برداشت شد و در مناطق کوهستانی نیز در حال برداشت است گفت: تولید و سطح زیر کشت این محصول در مقایسه با مدت مشابه پارسال تغییری نداشته است.
عنایتی افزود: 2 هزارو 154 هکتار از زمینهای کشاورزی استان امسال خیار کشت شد که 47 هزارو 376 تن خیار سالانه در استان تولید می شود.
وی با بیان اینکه تولید این محصول 32 تن در هکتار فضای باز است تصریح کرد: این میزان در کشت گلخانه ای به 180 تن در هکتار افزایش می یابد.
به گفته مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران سالانه حدود 25 هکتار از زمینهای استان به کشت گلخانه ای خیار اختصاص دارد و بیشترین کشت خیار در شهرستان جویبار ، آمل، ساری و میاندورود و بابلسر است./س