چربی موجود در حلیم از نوع اشباع است و مصرف زیاد آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی را افزایش می دهد.

دکتر ساعدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: چربی موجود در حلیم از نوع اشباع است چون از گوشت گرفته می شود و روغن زیادی در آن وجود دارد.
 
وی خاطر نشان کرد: توصیه می شود مقدار دریافت حلیم در ماه مبارک رمضان زیاد نباشد و اگر 1 یا 2 بار در طول ماه مبارک استفاده شود اشکالی ندارد.
 
وی تصریح کرد: چربی زیاد موجود در حلیم باعث می شود افرادی که از این غذا زیاد استفاده می کنند مبتلا به چاقی و یا بیماری های قلبی- عروقی شوند.
 
وی اذعان داشت: اگر چه حلیم پروتئین زیادی دارد ولی چربی زیاد موجود در آن امتیاز غذایی آن را کم می کند.
 
وی یادآور شد: حتی نوجوانان که در سنین رشد هستند نیز بهتر است از حلیم زیاد استفاده نکنند و به جای آن از غذاهای معمولی مثل نان و پنیر و خیار و گوجه و سبزی خوردن استفاده کنند.
 
وي در پایان افزود: به طور کلی مصرف مواد غذایی چرب در ماه مبارک رمضان توصیه نمی شود و حلیم نیز جزء مواد غذایی پرچرب محسوب می شود./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار