مسئول امور بيماران خاص دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: با توجه به لزوم كاهش ميزان دريافت آهن در بيماران تالاسمي، بهتر است اين بيماران از ظروف آهني براي طبخ غذا استفاده نكنند.

ساسان عباسي در گفت‌وگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران در ياسوج، افزود: هنگام طبخ و حرارت غذا در ظروف آهني، مقداري از آهن اين ظروف مي‌تواند وارد غذا شود و علاوه بر اين، نبايد مواد غذايي را به صورت مستقيم، در اين ظرف نگهداري كرد.
وي اضافه كرد: بيماران مبتلا به تالاسمي ماژور، به علت دريافت مكرر خون، در معرض خطر مسموميت با آهن بوده و افراد مبتلا به نوع مينور نيز، اگرچه به ندرت نيازمند دريافت خون مي‌شوند، اما به دلايل زيادي امكان مسموميت با آهن در آنان وجود دارد./ب


برچسب ها: یاسوج ، آهن ، ظروف آهنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.