معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان گفت: 57 واحد مرغداری در شهرستانهای بندرعباس، بستك ، میناب ، جاسك ، و دیگر شهرستانهای استان جوجه ریزی شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاله خبرنگاران بندرعباس طغرلی گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته از اول تا پایان ماه مبارك رمضان هر روز بطور متوسط 50 تن گوشت مرغ كشتارروزدركشتارگاهها در استان توزیع می شود و مرغداران استان موظف شده اند هر كیلو مرغ زنده را به قیمت 42 هزار و 600 ریال به كشتارگاه ها تحویل دهند.

وی گفت: با همكاری اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و ستاد تنظیم بازار این استان و هماهنگی شركت پشتیبانی امور دام از امروز مشكلات کمبود مرغ برطرف و مردم می توانند گوشت مرغ مورد نیاز را تهیه کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان گفت: ظرفیت تولید سالانه گوشت مرغ در استان بیست هزار تن است که كمبود سه تا چهار هزار تنی نیز از استانهای دیگر و توزیع مرغ منجمد وارداتی تامین می شود.

وی افزود: به طور معمول میزان مصرف مرغ در ماه مبارك رمضان، ماه محرم و تعطیلات نوروزی در استان بین20 تا 35 درصد افزایش می یابد که در مقاطعی با کمبود گوشت مرغ مواجه می شویم که با توزیع مرغ منجمد این مشكل را برطرف می شود.

میزان مصرف سرانه مرغ در هرمزگان 17 كیلو است که پنج كیلوكمتر از سرانه كشور است./ب


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.