به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، سمانه عزیزی کارشناس ارشد تغذیه گفت: افراط در مصرف مواد نشاسته ای مانند نان، ماکارونی و سیب زمینی به افزایش تری گلیسیرید خون منجر می شود و لازم است افراد مبتلا به چربی خون بالا از افراط در مصرف مواد نشاسته ای پرهیز کنند.
وی بیان کرد: غذاهای حاوی فیبر مانند غلات سبوس دار، حبوبات و سبزیجات بهترین جایگزین برای مواد نشاسته ای هستند.
عزیزی افزایش چربی خون برخی افراد در ماه مبارک رمضان را ناشی از زیاده روی در مصرف زولبیا، بامیه و شیرینی هایی از این قبیل عنوان کرد و اظهار داشت: این شیرینیها تنها حاوی کالری هستند و ارزش غذایی ندارند.
عزیزی بیان داشت: بهتر است قندهای طبیعی مانند خرما و کشمش، جایگزین این شیرینی ها شوند.
وی همچنین بر پرهیز از مصرف فست فودها و مواد غذایی تهیه شده از روغن های نباتی جامد و استفاده از غذاهای بخارپز، آب پز و کباب شده در ماه رمضان تاکید کرد.