از گذشته های دور تاکنون، گیاهان معطر مانند زیره، رازیانه، ترخون، نعناع و بادرنجبویه در برنامه غذایی ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته اند که آگاهی از خاصیت خنثی کنندگی سموم آن ها سبب توجه جدی تر به گنجاندن این گیاهان در رژیم غذایی می شود.

انگور ازجمله میوه هائی است که در فصل تابستان زینت بخش خانه هر ایرانی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان، انگور پي را محکم مي کند، درد را برطرف و روح را با نشاط مي سازد .  انگور سه عمل مفيد و موثر دارد: مسهل و ملين معده است ، پاک کننده خون و مغذي بدن است ، در این حال آب انگور قوا را تجديد مي کند ، دوران خون را تحريک مي کند و ترشيدگي هاي معده را برطرف مي سازد .

 در بيماری های  کبد و کليه سودمند است و انواع تبهاي مختلف را مداوا مي کند .

در مرض سوء هاضمه و نقرس و امراض قلب و صفرا مفيد است . از شدّت و حدت سل و

سرطان و آزار  آنها مي کاهد و داراي ويتامين های  آ، ب، ث، است. / س

برچسب ها: دانشنامه ، علمی ، خواص ، انگور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.