به گزارش
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دکتر حسین محمد پور زرندی با بیان این مطلب گفت : شهرداری تهران 150 پروژه مهم در دست دارد که از این تعداد 15 پروژه در اولویت نخست قرار دارند.
وی افزود : امسال هیچ پروژه جدیدی تعریف نشده و بنا بر آن است تا همه پروژه های نیمه تمام شهری تکمیل و به اتمام برسد تا هیچ پروژه نیمه تمامی تا پایان دوره سوم شوراها باقی نماند .
پورزرندی با بیان این که برنامه ریزی مناسبی برای این کار انجام شده است ، تصریح کرد : بودجه مورد نیاز برای تکمیل پروژه های نیمه تمام 15 هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن فرا ملی ، منطقه ای و محلی است .
معاون مالی و اداری شهرداری تهران با اشاره به برخی پروژه های در اولویت شهرداری اظهار کرد : ادامه بزرگراه شهید همت ، بزرگراه یادگارامام (ره) ، اتوبان صدر- نیایش ، تونل نیایش ، بزرگراه امام علی (ع) و دریاچه چیتگر از جمله این پروژه های در اولویت است که نیازمند تامین حجم بالای مالی است ./ل