دکتر جمشیدی، متخصص بیماری های عفونی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بیشترین بیماری های عفونی و مسمومیتهای طول سفر مربوط به غذاهای فاسد و مانده است. نکاتی که در جلوگیری از مسمومیتهای عفونی در طول سفر باید رعایت کرد استفاده از غذاهای تازه و کاملا پخته شده است. قبل از مصرف میوه جات و سبزیجات باید کاملا آنها را شسته و در محلولهای ضد عفونی به مدت چند دقیقه نگه داریم.
وی خاطر نشان کرد: عامل اصلی انتقال بیماری در طول سفره مواد غذایی آماده ای است که در طول سفر به مسافرین ارائه می شود که حدالمقدرو از مصرف این مواد غذایی باید جلوگیری کرد چون ممکن است عامل بیماری و یا عفونت باشد. حدالامکان از مصرف غذاهای مانده که زمان پخت آنها بیشتر از 1 روز است هم خود داری کنید.
وی افزود: مسمومیتهای غذايی در طول سفر در بین بزرگسالان نسبت به کودکان شیوع بیشتری دارد. بنابراین با مشاهده هر گونه علائم بیماری از جمله استفراغ، اسهال، تب، بی اشتهایی باید سریعأ به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کرد.
دکتر جمشیدی خاطر نشان کرد: کودکانی که به طور مرتب واكسیناسیون شده باشند نسبت به هم سالان خود کمتر دچار بیماری های عفونی می شوند./ح