حجت الاسلام محمد باقر ذاکري عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي در گفتگو با
خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، با اشاره به چالشهاي پيش روي اصلاح طلبان براي ورود به عرصه سياسي، اظهار داشت: اصلاح طلبان با يکديگر اختلافات شديدي دارند و هنگامي که دولت و مجلس در دست اين جريان بود اختلافات و کشمکشها مانع از ارائه خدمت آنان به مردم شد.
وي ادامه داد: در شرايط فعلي اختلاف ميان اصلاح طلبان به شديدترين حالت خود رسيده است و با توجه به وضع موجود هرگز به کانديدايي واحد دست نخواهند يافت.
عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي درباره دلايل اين اختلافات، گفت: برخي از اصلاح طلبان تندرو خواستار تغيير ساختار نظام هستند و به آرمان ها و اهداف نظام هيچ اعتقادي ندارند اما تعدادي ديگر از آنان در چهارچوب نظام فعاليت مي کنند.
حجت الاسلام ذاکري با اشاره به مشخص نبودن مزر ميان اصلاحطلبان برانداز و ميانه رو، تاکيد کرد: اصلاح طلبان ميانه رو هرگز با اصلاح طلبان تندرو بر سر کانديدايي واحد به نتيجه نخواهند رسيد .
وي تصريح کرد: اگر اصلاح طلبان ميانه رو خواستار حضور در انتخابات رياست جمهوري يازدهم هستند بايد مرزبندي خود را با اصلاحطلبان خارج از نظام مشخص کنند.
عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي با تاکيد بر اينکه حضور در انتخابات به معناي اعتقاد به نظام است، گفت: اصلاح طلبان تندرو که به نظام هيچ اعتقادي ندارند به اين مسئله واقفاند که حضور در انتخابات به معناي پذيرش نظام و قانون اساسي است اما آنان که نظام را قبول ندرند به چه دليل براي انتخابات رياست جمهوري برنامه اعلام مي کنند.
ذاکري افزود: اگر اصلاح طلبان ميانه رو بخواهند حضور پيدا کنند بيش از آنکه توسط مخالفين نظام آسيب ببينند مورد هجمه اصلاح طلبان تندرو قرار خواهند گرفت لذا شانس پيروزي کمتري خواهند داشت.
عضو حزب اعتماد ملي به انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي اشاره و تاکيد کرد: در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي هنگامي که برخي اصلاح طلبان ميانه وارد عرصه شدند مورد هجمه شديد اصلاح طلبان تندرو قرار گرفتند و تبليغات منفي آنان مانع از ورود ميانه روها به مجلس شد.
ذاکري خاطر نشان کرد: رئيس جمهور آينده قطعا اصولگرا خواهد بود و اصلاح طلبان ميانه رو براي موفقيت بايد به کانديداهاي منطقي و معتدل اصولگرايان روي آورند.
انتهاي پيام/س3