دکتر عبدالهی رئیس اداره تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: به علت نداشتن برنامه غذایی اغلب افراد پس از یک ماه روزه داری به جای کاهش وزن چاق می شوند و این به علت مصرف بالای مواد غذایی از جمله تنقلات چربی همچون زولبیا و بامیه، شله زرد و حلوا است
عبدالهی افزود: مصرف مواد قندی نه تنها انسان را سیر نگه نمی دارند بلکه موجب ترشح فراوان
انسولین شده که به سرعت قندخون را پایین می آورد و لذا گرسنگی پس از مصرف مواد قندی بیش از سایر مواد غذایی است.
وی با بیان این که در ماه رمضان مصرف مواد چرب را تا حد ممکن کم می کنیم خاطر نشان کرد: این مواد غذایی به علت غلظت بالا موجب دفع
آب از بدن و بروز تشنگی بیشتر برای روزه داران می شوند./عط