به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، این گیاه سرشار از خواص دارویی ویتامین A ،K ،C ، فولات، آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است .
گیاه جعفری علاوه بر استفاده فراوان در پخت غذاهای متنوع گیلانی عوامل سرطان زای ناشی از مصرف سیگار را خنثی و سوء هاضمه و نفخ را برطرف می کند.
کلسیم موجود در گیاه جعفری بافت استخوان ها و دندان را تقویت می کند و پوکی استخوان را به تاخیر می اندازد.
پاکسازی کلیه و شکستن سنگ کلیه، پیشگیری از ناراحتی های قلبی و عروقی، برطرف کردن بوی نامطبوع دهان و خستگی ، کاهش کلسترول خون، تصفیه کبد، تقویت سیستم ایمنی و جذب آهن مورد نیاز بدن از دیگر خواص گیاه جعفری است.
گیلان به علت قرار
گرفتن در جنوب دریای خزر و دامنه های سلسله جبال البرز یکی از مراکز مهم تولید
گیاهان دارویی است که دو هزار و 580 خانوار کشاورز گیلانی همه ساله بیش از 240 تن
گیاه دارویی نظیر ، گل گاوزبان، بابونه، رازیانه، بنفشه، گل محمدی و استویا را از 550 هکتار اراضی مستعد آستارا، تالش و
اشکورات رودسر تولید و به بازارهای داخلی عرضه می کنند./ ب