افرادي كه مشكوك به قوز قرنيه هستند بايد از انجام عمل ليزيك چشم خودداري كنند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛دكتر محمدرضا  بشارتي، چشم پزشك ضمن بیان این مطلب گفت: عمل ليزيك چشم عمل جراحي است كه مشابه هر عمل جراحي ديگر ممكن است عوارضي داشته باشد كه بعضي از آنها مقطعي و بعضي دائمي است.

دكتر محمدرضا  بشارتي پخش نور، درد و اشك ريزش را از عوارض مقطعي عمل ليزيك دانست و گفت: اين عوارض بعد از عمل جراحي ايجاد مي شود.

این پزشک متخصص شايع ترين عارضه را عدم اصلاح كامل عنوان كرد و برگشت نمره چشم در بعضي از افراد را از عوارض آزاردهنده اين عمل جراحي دانست و افزود: اين عارضه بستگي به شرايط بيمار دارد.

وي گفت: مهمترين عاملي كه نبايد عمل ليزيك انجام شود مربوط به قرنيه چشم است به طوري كه افرادي كه مشكوك به قوز قرنيه هستند بايد از انجام اين عمل خودداري كنند.

دكتر بشارتي ادامه داد: همچنين بيماران داراي نمره هاي غيرمعمول خيلي بالا، آستيگماتيسم هاي نمره 4 به بالا بخصوص اگر ضخامت قرنيه كم باشد، افراد مبتلا به بيماري هاي سيستميك مانند ديابت، فشارخون و پركاري تروئيد نبايد اين عمل جراحي را انجام دهند.

وي تصريح كرد: قبل از انجام عمل جراحي، عكس توپوگرافي از بيمار گرفته مي شود و دستور عمل به همراه عوارض و پيامدهاي آن به وي ارائه مي شود./ح
برچسب ها: قوز قرنیه ، لیزیک ، اشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار