بر اساس نتايج مطالعه اي در سنگاپور به مصرف کنندگان غذاهاي آماده ( فست فود)توصيه شده است براي دور کردن خطر ابتلا به ديابت و رهايي از مرگ ناشي از اختلالات قلبي به غذاهاي سنتي روي بياورند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران، اين مطالعه که با هدف بررسي تاثير عادت غذايي غربي بر ملت هاي شرق آسيا انجام شد ثابت کرد مصرف غذاهاي آماده به صورت دو بار در هفته يا بيشتر، خطر ابتلا به ديابت را تا چهار برابر افزايش مي دهد ، ضمن اينکه چنين افرادي تا پنجاه درصد بيش از ديگران در معرض مرگ ناشي از بيماري هاي قلبي قرار مي گيرند.  
 
افزون بر آن مصرف اين نوع غذاها به اندازه چهار بار يا بيشتردر هفته سبب مي شود خطر مرگ ناشي از بيماري قلبي تا 80 درصد بيش از افرادي باشد که از مصرف چنين غذاهايي خودداري  مي کنند.
 
آندرو اوديگارد يکي از محققان حاضر در اين مطالعه مي گويد:‌« غذاهاي شرقي چنين خطراتي را در پيش ندارند و اين خطرات به طور انحصاري شامل آن دسته از غذاهاي آماده اي مي شود که به شيوه آمريکايي تهيه مي شود».
 
 اين مطالعه از دهه نود قرن گذشته و بر روي شصت هزار سنگاپوري چيني تبار بين سنين 45 تا 64 آغاز شد . در مدت زمان انجام مطالعه 1400 نفر از اين گروه به ديابت مبتلا شدند و بيش از دو هزار نفر از آنان بر اثر بيماري هاي قلبي جان دادند.
 
نکته قابل توجه در اين مطالعه اين بود که بيشتر افرادي که غذاهاي آماده مصرف مي کردند از افراد تحصيل کرده بودند که حتي از سيگار کشيدن دوري مي کردند./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار