مصرف فست فودها باعث افزايش 3 برابري سرطان روده در كشور شده است كه با فرهنگ سازي مي توان مراجعه مردم به مراكز فست فود را به حداقل رساند.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر رفيع معاون بهداشتي، دانشگاه علوم پزشكي اهواز ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در كنار بازرسي و برخورد با دوره گردها و مراكز فروش فست فود، بايد ذائقه مردم را تغيير دهيم و به جامعه آموزش داده شود كه حداقل مراجعه را به اينگونه مراكز داشته باشند.

وي افزود: در زمينه برخورد با فست فودهاي دوره گرد رايزني هايي با نيروي انتظامي و شهرداري انجام شده است و در همين زمينه تلاش مي كنيم كه مجوزهاي كاري مراكز فست فود فروشي را محدود كنيم.

دكتر رفيع در ادامه سخنان خود با اشاره به كسب برخي موفقيت هاي استاني در زمينه شاخص هاي جهاني بهداشت گفت: از جمله اين موفقيت ها اجراي نظام مراقبت سندرونيك براي اولين بار توسط دانشگاه علوم پزشكي اهواز در كشور بوده است كه اين كار به عنوان يك الگوي بسيار موفق در سطح كشور پذيرفته شده است.

وي در ادامه به ذكر برخي ديگر از اين موفقيت ها پرداخت كه از آن جمله كاهش مرگ و مير كودكان زير يك ماه به 12 در هزار، كاهش مرگ و مير كودكان زير يك سال به 18 در هزار و كاهش مرگ و مير كودكان زير 5 سال به 23 در هزار است.

معاون بهداشتي دانشگاه افزود: كاهش مرگ و مير مادران باردار كه مهمترين شاخص است در سال 87، 35 مورد، در سال 88، 23 مورد،در سال 89، 21 مورد و در سال 90، به 15 مورد رسيده است.

وي در پايان با اشاره به نقش سلامت آب در سلامت افراد جامعه گفت: درصد خانواده روستايي برخوردار از آب آشاميدني سالم 97 درصد مي باشد كه در ارتباط با همين موضوع در سالهاي اخير فقط يك مورد بيماري وبا در استان گزارش شده كه آن هم از بيرون استان وارد شده بود كه با كشف به موقع، از شيوع و گسترش اين بيماري جلوگيري به عمل آمد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار