افراد روزه دار برای آنکه در طول روزه داری دچار تشنگی نشوند بهتر است به برنامه غذایی در وقت سحر توجه کنند.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، عنوان کرد: در روز های مبارک رمضان، افراد برای آن که در طول روزه داری دچار تشنگی نشوند لازم است در وقت سحر از مصرف غذاهای چرب، خیلی شور، سرخ شده ، ته دیگ، ماکارونی ، برنج در حجم زیاد اجتناب  ورزند اما می توانند برنج را به اندازه استفاده کنند.

وی بیان کرد: در وقت سحر غذاها بهتر است یا به سبک صبحانه کامل و یا به سبک یک ناهار متعادل باشد.

کیمیاگر خاطر نشان کرد: مصرف سالاد، میوه ها، سبزیجات در وقت سحر مناسب است.

وی افزود: افراد برای آنکه دچار گرسنگی نشوند می توانند در وقت سحر یک تخم مرغ آب پز مصرف کنند که تا پنج بار در هفته مشکل ساز نیست.

کیمیاگر متذکر شد: افراد از مصرف نان های سفید اجتناب ورزیده نان سبوس دار مصرف کنند./ح
برچسب ها: سحر ، افطار ، تغذیه ، ماه رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار