مدیر جهادکشاورزی زرندیه گفت: 78 درصد گوشت شترمرغ استان مرکزی در این شهرستان تولید و روانه بازار می شود.

 

قشقایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراك افزود: مجتمع پرورش شترمرغ زرندیه دارای 97 واحد تولیدی است كه تاكنون 48 واحد آن توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی فعال شده است.

وی با اشاره به اینكه سالانه بیش از 160 تن گوشت شترمرغ توسط این واحدها تولید می شود، اظهار داشت: در صورت فراهم شدن زمینه لازم برای تولید در این مجتمع این میزان به سالانه بیش از 200 تن افزایش خواهد یافت.

وی بهره مندی از كشتارگاه صنعتی را یكی از نیازهای این مجتمع تولیدی عنوان كرد و بیان داشت: هم اكنون یك كشتارگاه با هدف فرآوری و صادرات گوشت شترمرغ با سرمایه گذاری اعضای مجتمع در حال احداث است.

قشقایی ادامه داد: احداث این كشتارگاه صنعتی تاكنون حدود 50 درصد پیشرفت فیزیكی داشته است و بهره برداری از آن موجب رونق و تمایل به سرمایه گذاری در این بخش خواهد شد.

وی با اشاره به اینكه در گذشته اغلب شترمرغ های گوشتی زرندیه برای كشتار به تهران انتقال می یافتند، گفت: مجتمع پرورش شترمرغ زرندیه در زمینی به مساحت 500 هكتار احداث شده كه یكی از بزرگترین مراكز پرورش این پرنده در كشور محسوب می شود.

شهرستان زرندیه به لحاظ شرایط آب و هوایی مناسب و نزدیكی به بازار مصرف پایتخت مستعد پرورش شترمرغ است./ع

برچسب ها: تولید ، گوشت ، شترمرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.