اگر ژله را با آب‌میوه‌های طبیعی و ژلاتین استاندارد تهیه کنید دسر سالمی است در غیر این صورت انواع آماده ژله‌ها از ارزش غذایی پایینی برخوردارند و ممکن است در کودکان مستعد آلرژی باعث ایجاد حساسیت شوند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،این روزها کودکان در محیط بسیار آلوده‌ای زندگی می‌کنند و در معرض تماس با فلزات سنگینی چون سرب، جیوه و کادمیوم هستند که به مرور زمان در بدن آن‌ها جمع می‌شود. این تجمع می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند ناتوانی در یادگیری، بیش‌فعالی و افسردگی در آن‌ها شود، بنابراین در برهه‌ای از زمان که رشد کودک سریع‌تر می‌شود، باید به مسئله تنوع و تعادل در برنامه غذایی آن‌ها توجه بیشتری داشت و مراقب بود خوراکی‌های کم ارزش نخورند.

ژله یکی از همین خوراکی‌های کم ارزش است ولی بیشتر والدین با این تصور اشتباه که در استحکام استخوان‌ها تأثیر دارد، آن را به عنوان دسر در برنامه غذایی فرزندان خود می‌گنجانند درحالی‌که می‌توان به جای آن منابع غذایی بسیار غنی ازکلسیم مانند شیر، ماست، کنجد، بادام و انواع کلم‌ها را که تأمین‌کننده کلسیم مورد نیاز بدن هستند، در برنامه غذایی آن‌ها قرار داد.

در حال حاضر، ژله‌های آماده موجود در بازار که با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف عرضه می‌شوند، از نظر تغذیه‌ای مناسب کودکان نیستند زیرا در بروز حساسیت در آن‌ها نقش دارند و ممکن است در برخی از بچه‌ها که زمینه آلرژی دارند، باعث بروز حساسیت به صورت خس‌خس سینه یا کهیر شوند.

هرچند بهتر است به جای اینکه ذائقه کودک را به چنین خوراکی‌هایی عادت دهید، ترکیبی از انواع مغزها یا مخلوطی از سالاد میوه (ترکیب میوه‌ها همراه با کنجد، بادام یا گردو) را در برنامه غذایی او بگنجانید و به عنوان میان‌وعده‌ای سالم در اختیارش قرار دهید تا قسمتی از نیازهایش به انواع ریزمغذی‌ها تأمین شود./س

برچسب ها: ژله ، استخوان ، دسر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.