رئیس انجمن مددکاری اجتماعی کشور گفت: چشم انداز برنامه های پیشگیری و سلامت خانواده رسیدن به جامعه ای سالم با بنیان خانواده مستحکم در ایران 1404 است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک موسوی در همایش ملی مددکاری اجتماعی و سلامت اجتماعی خانواده در اراک گفت:یکی از ویژگی های جامعه سالم خانواده سالم است، و برنامه ریزی های ما در راستای ثبات خانواده با ویژگی تعالی افراد خانواده، افزایش آرامش و کاهش خشونت در خانواده است.

ویبازتوانی افراد آسیب دیده را مهم ترین اقدام پس از آسیب عنوان کرد و افزود : نیروی انسانی سالم عامل توسعه جامعه است بازتوانی افراد آسیب دیده پس از بحران می تواند از آسیب بیشتر جلوگیری کند و فرد را به چرخه عادی زندگانی برگرداند.

دبیر همایش ملی مددکاری اجتماعی با بیان اینکه استفاده از دانش جهانی در سیاست گذاری ها این حوزه الزامی است گفت : سیاست گذاری های اجتماعی باید متناسب با مبانی فرهنگی و دینی در کشور بکار گرفته شود و دانش جهانی باید با نگاه بومی، مذهبی استفاده شود

وی در ادامه هدف از برگزاری همایش همایش ملی مددکاری اجتماعی در اراک راارتقای سلامت اجتماعی خانواده با سه رویکردعنوان کرد و افزود : رویکرد استفاده از ظرفیت های دین اسلام و رویکرد سیاست گذاری اجتماعی در سطح ملی و استفاده از تجارب و پیشنهادها در سطح استانی

از دیگر اهداف این همایش است.

دبیر همایش ملی مددکاری اجتماعی با تاکید برفراهم کردن بستر برای مالکیت معنوی ایده های اجتماعی گفت: ایجاد کرسی های آزاداندیشی به دستور مقام معظم رهبری شرایط را برای کسب دیدگاه های جدید در این بخش تقویت کرده است .

موسوی افزود : یافته های جدید در تدوین برنامه های آتی این حوزه موثر است و با توجه به سیال و نو بودن مسائل اجتماعی به روز کردن یافته ها در نقد و بازنگری برنامه ها موثر است.

ویدر پایان گفت: در دو سال گذشته آمار طلاق در کشور با رشد 9/4 درصدی روبرو بوده که درمقابل ،ازدواج با رشد منفی همراه بوده است که این نشان دهنده این است که با وجود ثبات در خانواده های فعلی اگر تدابیر لازم اتخاذ نشود، در آینده در این حوزه با مشکل روبرو خواهیم شد./س

برچسب ها: پیشگیری ، سلامت ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.