دکتر سید عباس فروتن، استادیار گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو
با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: شیوه آموزش پزشکی در کشور در حال تغییر است و به صورت الزام درآمده که روشهای سنتي که در علم پزشکی وجود دارد به روش هاي متفاوتی تبدیل شود.
وی با اشاره به این که تحولات پزشکی به سمت پیشگیری و ارتقای بهداشت می روند تا شناخت مستقیم بیماری، گفت: با نظر سنجی و تحقیقات شیوع بیماری ها مشخص می شود و طبق نیازمندی فراگیری و شناخت آنها الزام پیدا می کند تا به دانشجویان آموزش دهیم.
فروتن اظهار داشت: یکی از نکات مهم این طرح توجه به یادگیری مداوم است و چون امکان کامل تدريس محتوای های دروس مورد نیاز وجود ندارند و دانشجویان این توانایی را کسب می کنند که خودشان مطالب زیادتر را مطالعه کنند.
وی خاطر نشان کرد: در این برنامه بیش از 40 بار مداخله شده است ولی هنوز نقاط ضعف دارد که با اجرای آن می توان آنها را حل کرد./ح