به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛یک کارشناس صنایع غذایی گفت: علاوه بر نبود کلسترول، خواصی که روغن حیوانی دارد کاملاً طبیعی و سرشار از انرژیهای نهفته ای است که بدن به آن نیازمند است لذا مصرف آن در فصول مختلف بویژه به عنوان چاشنی در کنار برخی محصولات دیگر مانند عسل بر روی بافت بدن انسان تاثیر گذار خواهد بود.
"عفاف سارایی " از مصرف روغن حیوانی به عنوان ناشتا یا صبحانه در روستا نیز خبرداد و گفت: روستاییان به خاطر ماهیت عملشان و سختی کارشان از این فرآورده دامی به عنوان یک غذای مقوی همواره بهره مندند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام درباره چگونگی افزایش قیمت روغن حیوانی گفت: باتوجه به فرآیند چگونگی برداشت این محصول و هزینهای که روستاییان جهت استحصال آن میپردازند تعیین نرخ واقعی آن در شرایط فعلی با گرههایی مواجه است.
عبدالله شوهانی تاکید کرد: هر کیلو روغن حیوانی از 8 کیلوگرم کره طبیعی بدست میآید که در حال حاضر هر کیلو کره به ارزش 12هزار تومان عرضه می شود بنابراین تولید کنندگان روغن حیوانی در کش وقوس فروش این فرآورده به صورت کره یا روغن حیوانی نرخ میانگینی را در نظر می گیرند./ع