ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز تصریح کرد: طعم خوب و کیفیت مناسب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک رامی توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.
وی تولید محصولات سالم و عاری از بقایا را از محسنات کشاورزی ارگانیک قلمداد نموده و یادآور شد: امنیّت اقتصادی در واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک برقرار خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه حاصلخیزی بالای خاک، حفظ و ارتقاء آن از اهداف اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک است، یادآور شد: افزودنی ها و مواد اولیه مُضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.
ایرانی فام با اشاره به کاسته شدن از مصرف انرژی در این شیوه از کشاورزی تاکید کرد: کشاورزی ارگانیک شرایط مناسبی را برای به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر مهیّا می سازد./س