به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس محققی افزود : این سند برای تصویب نهایی به معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری ارائه شده است.
وی گفت : در این سند دانشگاههای علوم پزشکی به چهار گروه بین المللی ، ملی ، منطقه ای و مراکز آموزش سلامت تقسیم می شوند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت : پنج دانشگاه برتر و بزرگ کشور که دارای رقابت علمی در سطح فراملی هستند به عنوان دانشگاههای بین المللی معرفی می شود.
محققی افزود : دانشگاههای ملی هم دانشگاههای علوم پزشکی مراکز استانها هستند که با هدف تربیت نیروی انسانی استان و مناطق دیگر ایجاد می شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم دانشگاه ملی است گفت : افزایش رشته های تخصصی و تحصیلات تکمیلی ، رقابت بیشتر و ایجاد پژوهشکده از مزایای این دانشگاه است.
وی گفت : دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ای و مراکز آموزش سلامت هم در سند آمایش سرزمینی وزارت بهداشت در شهرستانهای با جمعیت کم شناسایی شده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت : این سند مبنای آموزش در دانشگاههای علوم پزشکی کشور بر اساس قابلیتها و ظرفیت های دانشگاهی ، توزیع جمعیتی و نیروی انسانی هرمنطقه برای افزایش خدمات رسانی پزشکی است
محققی با اشاره به اینکه آموزش ، پژوهش و به کارگیری نیروی انسانی باید اولویت دانشگاهها باشد افزود : توسعه پایدار جامعه نیز با افزایش سطح کمی و کیفی آموزش دانشگاهها ایجاد می شود./س