به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به خواص درمانی سیر گفت: سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و مواد گوگردی است و داری اثرات بسیار متنوعی ازجمله اثرات ضد میکروبی، ضدقارچ، ضد ویروس، ضد
سرطان، کاهنده فشار خون، کاهنده چربی خون، کاهنده
کلسترول و کاهش دهنده چسبندگی پلاکت هاست.
مهندس سارا حکیم ادامه داد: به دلیل اینکه خواص اصلی سیر مربوط به مواد گوگردی آن است که دراثر حرارت کم تبخیر می شوند، بر همین اساس خواص دارویی سیر پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر خام است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اثرات بسیار مهم سیر محافظت از سیستم قلبی است افزود: چسبندگی پلاکتها یکی از عوامل اصلی امراض قلبی، حمله ها و تنگی و تصلب شرایین است و تحقیقات نشان داده چسبندگی پلاکتها در آن دسته از افرادی که به طور مداوم مصرف کننده سیرهستند، بطور چشمگیری کاهش می یابد.
حکیم در پایان خاطر نشان کرد: افرادی که از داروهای قلبی استفاده میکنند و یا اینکه دارای حساسیت دارویی هستند، بهتر است قبل از مصرف سیر با پزشک خود مشورت کنند زیرا مصرف همزمان سیر با دارو می تواند باعث بروز مشکلاتی در بدن شود./عط