از سوی دیگر به دلیل وجود رطوبت بالا در محصولات کشاورزی که در سیبزمینی 80 درصد و در بعضی محصولات حتی تا 90 درصد وجود دارد، به وسیله صنایع تبدیلی میتوان این رطوبت را کم کرد که این کاهش رطوبت تأثیر مستقیمی بر وزن محصول دارد و با این کار میتوان صرفهجویی زیادی در هزینه حمل این گونه محصولات به وجود آورد.
از سوی دیگر میتوان با تولید چندین محصول مختلف از یک محصول امکان پوشش تمام ذائقهها و سلیقهها را به وجود آورد و از این راه این گونه محصولات را به اقشار مختلف و با سلیقه های متفاوت رساند.
برای استفاده سالمتر از سیبزمینی و فرآورده های آن به ویژه سیبزمینی سرخ شده و منجمد شده نکات زیر را باید در نظر گرفت:
سیبزمینی سرخ کرده یخ زده فرآوردهای است که از سرخ کردن و یخ زدن سریع سیبزمینی تازه، پاک و سالم پس از جور کردن، شستشو، پوست گیری، برش و انجام تیمارهای ضروری برای به دست آوردن رنگ دلخواه به دست میآید. به گونهای گرماگیری از سیبزمینی سرخ کرده انجام میشود که دمای قسمت مرکزی فرآورده به 18- درجه سانتیگراد برسد و پایدار بماند./س