يك كارشناس سياست خارجي گفت: سكوت مجامع بين‌المللي نسبت به جنايات رژيم آل سعود جاي تعجب دارد ولي مردم بدون تكيه بر سازمان‌هاي بين‌المللي به راه خود ادامه مي‌دهند.

حسن‌ هاني‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به تظاهرات اخير مردم عربستان گفت: حمله وحشيانه نيروهاي امنيتي آل سعود به يكي از روحانيون برجسته شيعه عربستان، باعث خشم و  اعتراض شديد شيعيان اين كشور شده است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه اين اعتراضات مي‌تواند به ديگر مناطق  عربستان سرايت كند افزود: خيزش مردم شرق عربستان مي‌تواند به ساير مناطق در اين كشور سرايت كند لذا اين انقلاب در حال گسترش است، اما از طرفي رژيم آل سعود با خشونت هر چه تمام تر و با بهره گيري از امكانات موجود و به پشتوانه حمايت كشورهاي غربي و آمريكايي سعي دارد تا اين گونه قيام‌ها را سركوب كند.

هاني زاده با اشاره به اينكه اکثر منابع نفتي عربستان سعودي در شرق اين كشور قرار دارد تصريح كرد: قيام مردمي در شرق عربستان مي‌تواند بر كل جهان و انرژي  جهان تاثيرگذار بوده و اين قيام ممكن است به قطع صادرات نفت اين كشور به آمريكا و غرب منجر شود.

اين كارشناس سياست خارجي با اشاره به سكوت مجامع بين‌المللي نسبت به جنايات آل سعود خاطرنشان كرد: رژيم آل سعود وابستگي شديدي به آمريكا و غرب داشته و اين كشورها نيز به خاطر نفت  عربستان چشمان خود را روي جنايات آل سعود بسته ‌اند،‌با اين وجود مردم عربستان بدون تكيه بر سازمان‌هاي بين المللي و نوع عكس العمل‌شان نسبت به اين قيام به راه خود ادامه مي‌دهند./ش3

 

برچسب ها: هانی ، عربستان ، سعود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار