مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: تمام زیرساخت‌ها برای اجرای هر چه بهتر طرح 3-3-6 در استان قم فراهم شده است.

 
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، محمدحسین امین‌جعفری با اشاره به استقرار نظام 3-3-6 از سال تحصیلی آینده اظهار کرد: این امر تحول عظیمی در نظام آموزشی کشور و به تبع آن استان قم ایجاد خواهد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ابراز داشت: این طرح در صورتی که درست اجرا شود می‌تواند گام بسیار مثبتی در زمینه بهینه‌سازی آموزش باشد.
امین‌جعفری با اشاره به اینکه تحول در سیستم آموزشی باید با تحول در محتوای آموزشی همراه باشد گفت: خوشبختانه تحول محتوایی از سال تحصیلی جاری آغاز شده و در نخستین گام کتاب‌های پایه اول دبستان تغییر کرده است و تدوین کتاب‌های پایه دوم و ششم به پایان رسیده و هم‌اکنون زیر چاپ قرار دارد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.