كارخانه هاي صنايع غذايي با هوشمندي و مديريت مناسب در توليد محصولات، تحريم ها را به فرصتي براي خودكفايي تبديل كرده اند.

حبيب كريمي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا افزود: با توجه به وجود تحريم ها در كشور صنعت غذايي طي چند سال اخير رشد و گسترش زيادي داشته است به گونه اي كه بسياري از كشورهاي اطراف مشتري دائمي محصولات غذايي ايران هستند.
وي ادامه داد:‌نوسان قيمت ارز و افزايش بي رويه قيمت مواد اوليه باعث بروز مشكلات عديده اي در اين صنعت شده است.
كريمي افزود: با افزايش قيمت تمام شده ي كالا و قيمت فروش، محصول عرضه و تقاضا دچار مشكل مي شود.
وي تصريح كرد:‌ با مديريت مناسب و برنامه ريزي توليد زمينه صادرات محصولات غذايي و تبديل تحريم ها به فرصت ها را فراهم كنيم.
اين فعال صنعت غذايي در پايان خاطرنشان كرد: با توجه به تنوع بالاي محصولات صنايع غذايي با بسته بندي مناسب و افزايش سطح كيفيت توليد و تثبيت توليدات در بازارهاي جهاني زمينه گسترش اين صنعت را فراهم كنيم./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار