![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزاش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ علی مهدویبا بیان این مطلب افوزد: در بخش صنعت هم اکنون تعداد 394 فقره جواز تأسیس با سرمایه گذاری مورد نیاز و اشتغالزایی 21 هزار نفر و تعداد 700 فقره پروانه بهره برداری وجود دارد.
وی بیان داشت: از تعداد پروانه های بهره برداری بیش از 75 درصد آنها فعال بوده و اشتغال واقعی این بخش نیز بالغ بر پنج هزار نفر است.
رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت استان ایلام اظهار داشت: در بخش معادن نیز تعداد 50 فقره معدن فعال با توان استخراج سالیانه پنج میلیون تن مواد معدنی علاوه بر آن در این بخش نیز تعداد 485 نفر مشغول به کار هستند.
مهدوی با بیان اینکه واحدهای تولیدی تعطیل ایلام شناسایی شده و اطلاعات آنها در بانک آمار سازمان ثبت شده است، افزود: برنامههای مختلفی از سوی این دستگاه اجرایی به منظور ارائه خدمات مطلوب به تولید کنندگان تدوین و طراحی شده که به مرور اجرا خواهند شد.
وی به ثبت 730 فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی در بانک آمار این سازمان اشاره کرد و اظهار داشت: برخی از واحدهای صنعتی در استان ایلام سال ها غیر فعال بوده و در همین راستا با مالکان 130 واحد تولیدی غیر فعال مکاتباتی صورت گرفته که پس از بازدید کارشناسان مربوطه در صورت تایید عدم فعالیت و راکد بودن واحدها، نسبت به ابطال پروانه بهرهبرداری آنان اقدام میشود.
مهدوی افزود: دلایل ایجاد بحران در صنعت وابسته به پارامترهای متعددی است که از کمبود نقدینگی، مشکلات کارگری، مدیریتی (بازاریابی، فنی، کیفیت، کمیت)، عوامل اجتماعی و .... تا وجود قوانین دست و پاگیر، دخالت بخش های مختلف در امر تولید می توان نام برد.
وی ادامه داد: در بخش صنعت و معدن استان، نبود نقدینگی کافی، آماده نبودن زیر ساخت ها، بعد مسافت از مرکز، مشکلات نیروی تخصصی ماهر، عدم پرداخت به موقع تسهیلات از سوی بانک های عامل و طولانی شدن زمان پرداخت تسهیلات از دلایل تعطیلی واحدهای صنعتی و معدنی در این منطقه است./س